Покупко продажба на земеделска земя. Плащане веднага! Безплатно изготвяне на документи. Безплатна юридическа помощ.

позвъни сега0898 647711
Бележник0 оферти

Най-ценното е земята ни

Грабим с пълни шепи от най-ценното-земята ни. Не се замисляме....

Имаме жито, ябълки, грозде. Имаме ухаещи люляци, китни ливади и весели слънчогледи.

Ценим ли земята си ? Някои хора усещат потенциала й и инвестират в земеделски земи в настоящия момент, други купуват и обработват късчета земя и получават приходи от реализиране на реколта.По-предприемчивите кандидатстват за европейски субсидии и участват по други програми на ЕС.

Инвестицията в земеделска земя е най-добрата инвестиция СЕГА .Тя носи сигурна печалба след определен период от време. Дали го разбираме или не , това е въпрос на избор.

Атрактивен и динамичен е пазара на земеделски земи в страната. Наблюдава се повишено търсене, намалено предлагане , ръст в цените. Появяват се нови инвеститори. Основни купувачи към настоящия момент са арендатори и ползватели на земеделски земи.Те са близко до земята и преценят потенциала й. Инвеститорите, които искат да се облагодетелстват от евентуално бъдещо поскъпване на земеделската земя могат да го осъществят лесно и без съществени разходи.Логично е да се прогнозира , че цените на земеделските земи у нас все някога ще се изравнят с европейските.Земеделската земя е ограничен ресурс и този ресурс е най-ценен за всяко производство и не губи своята стойност.Стари градове и села са напълно изоставени в България. Земеделието е нещо , което е погубено от хората и единствения начин да бъде спасено е да се привлекат повече хора за селското стопанство.Земята в България е изключително разнородна, като качество, и като конкурентноспособност. Много от продавачите не знаят, че цената на земята е в зависимост от категорията, площта и позиционирането й. Един собственик на земя може за минимум време да открие най-добрата цена на земята си, ако посети агенция „ЗЕМЯ” и се консултира за качеството на земята си.Земеделската земя е необходима в цялата си същност, върху нея се произвеждат основни храни за населението. Прогнозата на агенция „ЗЕМЯ” в близките месеци е , че пазарът е стабилен, има интерес, след жътва се търгува най-много.

Съветът ни към хората , които продават земите си е внимателно да изберат своята агенция, да получат лоялно съдействие и коректно консултиране в своето начинание.Продава този, който е решил да се раздели със собствеността си. Ако имаш 50 дка , пръснати на различни места по 3, 4 дка, няма как цената да се повиши.Някои собственици дори не са виждали земите си , а има случаи с много наследници на една земя, които няма как да я управляват.За тях е по-добре да я продадат и да инвестират в друго.Земята трябва да отиде при тези, които могат да я обработват и управляват добре.Това са арендаторите и инвеститорите. Съветът ни към арендатори и инвеститори е : КУПУВАЙ СЕГА, с икономическа логика и задълбочена сериозност.Някои инвеститори влизат в пазара без да са подготвени, фанатизирани от идеята за бърза възвръщаемост, което е риск за тях, а усета за земята е различен при арендатори и инвеститори.В зависимост от сезона, търсенето и предлагането на земеделска земя варира.Има терени, които не са пригодни за активно земеделско производство, но пък са подходящи за отглеждане на овощни дървета и т.н.Това трябва да разберат хората.Земята в България е интересна за арендуване и търговия през близките месеци.Очаква се динамична есен в пазара на земеделски земи, интересно и вълнуващо предизвикателство за собствениците на земя,за арендатори и инвеститори.

Земята ни е дар, и този дар е най-ценното. От нея се храним, печелим и ни спасява в трудни моменти.Да инвестираш в земя е личен избор и е най-добрия избор СЕГА, в този момент , точно ДНЕС.

 

оферирай имот Изпрати своята оферта

Обявете имот за продажба или наем

 

Последни оферти

Продава 3 - стаен апартамент, община град Стара Загора, Железник - център - 109 кв.м

Продава се апартамент на последен етаж, с изложение юг-изток от 109,38 кв.м., като 82,18 кв.м. е... добавена на 25.03.2024 в 10:52 ч.

Продава УПИ за промишлено строителство, община град Стара Загора, кв. Голеш - 907 кв.м

Продава се УПИ за промишлено строителство от близо 1 дка в кв.Голеш. Парцела се намира в... добавена на 21.02.2024 в 10:25 ч.